Carte nunta „Povestea noastra magica”

Carte Nunta pentru Invitati in stilul Vintage, lucrata manual si personalizata
Carte nunta „Wedding Date”
aprilie 13, 2016
Show all

Carte nunta „Povestea noastra magica”

Va prezentam o Carte de Nunta lucrata  in intregime manual,  in stilul retro, ce este destinata acestui tip de eveniment.

Scop principal:
Impartaseste momente de neuitat cu familia, apropiatii si invitatii si fa-le memorabile in aceasta Carte de Nunta unica! Foloseste cartea ori de cate ori te reunesti cu familia si retraieste momente unice!
Cartea poate fi folosita deopotriva pentru Album foto, cat si pentru Carte de Oaspeti. Paginile, de grosimea 230 gr/mp, sunt fiecare in parte personalizate, cu margini pictate si sustin fotografii de orice tip.
Acest model contine dantela, 5 plicuri, citate personalizate si un minunat instrument de scris lucrat in tema cartii. Coperta imbracata in material textil, pictata in acrilice, precum si cusatura de mana, ofera rezistenta cartii.
Fiind un produs personalizat, iti poti alege culoarea preferata, tema si stilul, precum si cateva citate sau cuvinte magice pe care noi le vom transpune pentru tine.
Se ofera cu banda dublu adeziva pentru fotografii si cu saculet pentru pastrare.
De asemenea, cartea poate fi oferite cadou si de catre nasi!
Sugestii:
Foloseste inceputul cartii pentru a retrai cateva din momentele de cuplu de  dinaintea casatoriei (lipeste si 2-3 fotografii).
Lasa invitatilor spatiu pentru a va scrie urari de bine in capitolul „Urari si Binecuvantari pentru Mireasa si Mire”, nu inainte de a le lasa un mesaj de multumire.
Incheie Cartea cu cele mai alese momente ale nuntii voastre surprinse in fotografii deosebite.

Pret
380 lei
Dimensiune A5
Nr. pagini 40
Materiale hartie bloc desen de 230 gr, dantela, culori acrilice
Cod produs CN008

Daca sunteti interesati de acest model, va rog completati formularul de comanda iar echipa Delinda’s art va sta la dispozitie oricand pentru a v-o lucra. (In principiu, avem nevouie de 7 zile lucratoare, din momentul stabilirii comenzii ferma). De asemenea, nu uitati sa precizati numele mirilor, data nuntii, 1-3 citate sau alte informatii.

————————–
NOTA:  Aceasta Carte este un model iar avand in vedere faptul ca este un produs manufacturat, de tip unicat,  inseamna ca noul produs care se va lucra la comanda va prezenta usoare diferente. Pentru ca este un produs personalizat si lucrat la comanda se solicita un avans de 40% din valoarea acesteia. Efectuarea platii avansului reprezinta data comenzii ferme.

Pretul: va fi stabilit in urma completarii formularului de comanda, in functie de marimea si numarul de pagini ale produsului ales.

Powered by themekiller.com