Carte nunta „Wedding Guest Book”
aprilie 14, 2016
Show all

Carte nunta „Vintage Fairness”

Va prezentam o Carte de Nunta lucrata in intregime manual, in stilul vintage, ce este destinata acestui tip de eveniment. Scop principal: Impartaseste momente de neuitat cu familia, apropiatii si invitatii si fa-le memorabile in aceasta Carte de Nunta unica! Foloseste cartea ori de cate ori te reunesti cu familia si retraieste momente unice! Cartea poate fi folosita deopotriva pentru Album foto, cat si pentru Carte de Oaspeti. Cuprinde pagini cartonate, care sunt fiecare in parte personalizate si sustin fotografii de orice tip. Acest model contine 2 plicuri, carduri cartonate pentru mesaje si sisteme de prindere pentru fotografii. Coperta din carton, pictata in acrilice, precum si sistemul de prindere cu inele, ofera rezistenta cartii. Fiind un produs personalizat, iti poti alege culoarea preferata, tema si stilul. Se ofera cu saculet pentru pastrare. De asemenea, cartea poate fi oferita cadou si de catre nasi! Sugestii: Foloseste inceputul cartii pentru a retrai cateva din momentele de cuplu de dinaintea casatoriei (lipeste si 2-3 fotografii). Lasa invitatilor spatiu pentru a va scrie urari de bine in capitolul „Urari si Binecuvantari pentru Mireasa si Mire”, nu inainte de a le lasa un mesaj de multumire. Incheie Cartea cu cele mai alese momente ale nuntii voastre surprinse in fotografii deosebite. Daca sunteti interesati de acest model, va rog completati formularul de comanda iar echipa Delinda’s art va sta la dispozitie oricand pentru a v-o lucra. (In principiu, avem nevouie de 7 zile lucratoare, din momentul stabilirii comenzii ferma). De asemenea, nu uitati sa precizati numele mirilor, data nuntii, 1-3 citate sau alte informatii. ————————– NOTA: Aceasta Carte este un model iar avand in vedere faptul ca este un produs manufacturat, de tip unicat, inseamna ca noul produs care se va lucra la comanda va prezenta usoare diferente. Pentru ca este un produs personalizat si lucrat la comanda se solicita un avans de 40% din valoarea acesteia. Efectuarea platii avansului reprezinta data comenzii ferme.

Pret
350 lei
Dimensiune A5
Nr. pagini 26
Materiale carton, culori acrilice, patina, flori naturale uscate, inele metal
Cod produs CN006

Daca sunteti interesati de acest model, va rog completati formularul de comanda iar echipa Delinda’s art va sta la dispozitie oricand pentru a v-o lucra. (In principiu, avem nevouie de 7 zile lucratoare, din momentul stabilirii comenzii ferma). De asemenea, nu uitati sa precizati numele mirilor, data nuntii, 1-3 citate sau alte informatii.

————————–
NOTA:  Aceasta Carte este un model iar avand in vedere faptul ca este un produs manufacturat, de tip unicat,  inseamna ca noul produs care se va lucra la comanda va prezenta usoare diferente. Pentru ca este un produs personalizat si lucrat la comanda se solicita un avans de 40% din valoarea acesteia. Efectuarea platii avansului reprezinta data comenzii ferme.

Pretul: va fi stabilit in urma completarii formularului de comanda, in functie de marimea si numarul de pagini ale produsului ales.

Powered by themekiller.com